Dostava

Dostava

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 5 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. 


Naročeno blago dostavljamo po celotni Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor želite, da vas s strani Pošte Slovenije o dostavi obvestijo preko telefona, nam to posebej sporočite na naslov info@zibtrpro.si. Dostava blaga v tujino je možna izključno na podlagi medsebojnega individualnega dogovora ob vnaprej definirani lokaciji in izračunanih stroških pošiljanja. V tem primeru nam preko e-pošte na naslov info@zibtrpro.si pošljite vaše podatke in željene izdelke s količino, da vam pripravimo predračun.

 

1. STROŠEK DOSTAVE

Ob spletnem nakupu v vrednosti nad 100 eur brez DDV vam kupljeno blago dostavimo brezplačno.  Za brezplačno dostavo je potrebno dosegati znesek nakupa nad 100 eur brez DDV vključno z obračunanim popustom. Za nakupe do vključno 100 eur brez DDV obračunamo znesek pošiljanja v višini 5,20 eur + DDV preko Pošte Slovenija. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu na spletni trgovini ZIBTRPRO d.o.o. za področje Slovenije.